הבוסטים

תמיד אורגני.

תוצרת מקומית.

 

1

Deep Greens

מנגולד
פטרוזיליה
ברוקולי
מלפפון
סלרי
תפוח ירוק
ג'ינגר
לימון

2

THE
TRU-BLOOD

רימונים
מי קוקוס
לימון
נענע

3

THE SPICY
LEMON-AID

מים באוסמוזה הפוכה
לימון
פלפל קיין
שורש כורכום
סירופ מייפל

4

NAKED
GREENS

קייל
חסה
סלרי
מללפון
לימון
ג'ינגר

5

THE DETOX
INFUSION

שן ארי
זרעי גדילן מצוי
שורש ליקוריץ
ג'ינגר
זרעי שומר
עלי סרפד

6

THE POWER
LUNCH

Brown Rice
Sprouted Lentils
Beet Leaves
Spinach
Turmeric
Lemon

המילון האורבני

תפוח

תפוחים עשירים בנוגדי חמצון חשובים, פלבונואידים וסיבים תזונתיים. הפיטוכימיקלים ונוגדי החמצון שבתפוחים יכולים לסייע בהורדת הסיכון לסרטן, יתר לחץ דם, סוכרת ומחלות לב.

גזר

קרוטנואידים, הנמצאים בגזרים ובירקות כתומים אחרים, הם נוגדי חמצון חזקים המסייעים בהפחתת הסיכון לחלות במגוון מחלות חולפות ובמצבים כרוניים חמורים. מיץ גזר מסייע למערכת החיסונית בהגנה על הגוף מפני הנזק שברדיקלים חופשיים, חיידקים מזיקים, נגיפים ודלקות.

סלרי

הסלרי עמוס בחומרים מזינים – נוגדי חמצון, אלקטרוליטים, ויטמינים ומינרלים, כגון ויטמין C, ויטמין B ואשלגן. זרעי הסלרי מכילים NBP, תרכובת שמנונית חסרת ריח בעלת השפעה משתנת המסייעת לגוף להתנקות מרעלים. הסלרי בעל ערך קלורי נמוך, ולכן הוא גורם חשוב בתהליך ירידה במשקל, שכן הוא מספק רכיבים תזונתיים חיוניים בעודו מסייע בחילוף החומרים.

מלפפון

מלפפונים מכילים רמה גבוהה של ויטמין K, שהוא חיוני לבניית עצמות חזקות ולמניעת מחלות לב, וכן משמש חלק חשוב במגוון תהליכים בגוף. במלפפון פיטוכימיקלים הנקראים cucurbitacins המעניקים לו תכונות אנטי-סרטניות. בנוסף, מספקים המלפפונים תמיכה בדרכי העיכול, כולל סיוע בניקוי הכבד – האיבר העיקרי בתהליך ניקוי הרעלים – באמצעות פינוי הצטברויות רעלים ופסולת מהדם והמעיים.

זנגביל

בשורש הזנגביל נמצאים 115 רכיבים כימיים שונים, וביניהם ג'ינג'רול – שרף שומני בעל יתרונות טיפוליים חשובים, המשמש כנוגד חמצון עוצמתי וחומר אנטי-דלקתי.

לימון

המבנה האטומי של מיץ לימון דומה למיצי העיכול שבקיבה, וכך הוא גורם לכבד לייצר מרה, המסייעת בהעברה חלקה של המזון בגוף ובדרכי העיכול. בנוסף, מסייע מיץ הלימון בהקלת בעיות בעיכול וכאבי בטן. ללימון השפעה משתנת קלה, ולכן תחושו צורך תכוף יותר להשתמש בשירותים, דבר אשר יסייע לפינוי חומרים בלתי רצויים מדרכי השתן ובכך לניקוי הרעלים מהגוף ומהעור.

חסה

חסה היא מקור מצוין לוויטמין A, ויטמין B1, וויטמין B9 (ביוטין), הדרוש לגוף כדי להפוך את הנזק שנגרם ע"י רדיקלים חופשיים שנצברים בגוף ותורמים להיווצרות מגוון מחלות. חסה עשירה בוויטמין K, שהינו, ע"פ מחקרים רבים, מסייע בהורדת לחץ דם – גורם סיכון למחלות לב. בנוסף, מכילה החסה מוליבדן, סיבים תזונתיים, מינרלים (מנגן, נחושת וברזל) וויטמין C.

.

כרישה

הכרישה מכילה אינולין, תרכובת פרה-ביוטית (סיב שאינו מתעכל). בשילוב רמות פרו-ביוטיות בריאות, חומרים פרה-ביוטים מפחיתים את הסיכון לעלייה במשקל ולהשמנת יתר ע"י איזון וגיוון של חיידקי המעיים. בנוסף, מכילה הכרישה כמות גבוהה של ויטמין A, המספק תמיכה בתהליך יצירת תאי דם לבנים ואדומים בריאים האחראים על העברת החמצן ומלחמה בזיהומים.

שומר

השומר מכיל מגנזיום, זרחן וויטמין K, המשמשים לחיזוק העצם. בנוסף, הודות לתכולת אשלגן גבוהה ותכולת נתרן נמוכה, מסייע השומר בהורדת לחץ דם והפחתת דלקות. האשלגן פועל כנגד הנתרן ומסייע להורדת לחץ הדם בגוף. הרמות הגבוהות של ויטמין C בשומר חשובות ליצירת קולגן ולהגנת מראה העור.

קייל

הקייל שייך למשפחת הירקות המצליבים, הכוללת כרוב, ברוקולי, כרובית, עלי קולרד וכרוב ניצנים, והוא עשיר בערכים תזונתיים, ויטמינים, חומצה פולית ומינרלים – ביניהם אשלגן, סידן, אבץ ומגנזיום. החומרים המעניקים לקייל את צבעו הירוק העמוק הם לוטאין וזיאקסאנטין, נוגדי חמצון המסייעים באיזון נזקי החמצון של רדיקלים חופשיים בגוף. נזקים אלו הם, ככל הנראה, גורמים עיקריים בתהליך ההזדקנות ובמגוון מחלות, כולל סרטן.

כורכום

הכורכום מכיל כורכומין, שנחשב לאחד מהחומרים האנטי-דלקתיים ומונעי התחלקות החזקים בעולם. הודות לתכונות נוגדות הדלקת שלו, הוא מפחית גירויים בעור, ובנוסף מגביר את ספיגת החמצן במוח, המסייעת בכל התפקודים והתהליכים.